INTRODUCTIE | LEVERINGSVOORWAARDEN

Wij houden ons bezig met elektrotechniek en alles wat daar mee samenhangt. Dit betekent dat wij ons bezig houden met alle zaken waar een draad aan zit en tegenwoordig ook draadloos verbonden kan worden. Door het toepassen van nieuwe technieken is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Evertse Elektro is in staat om deze nieuwe en bestaande technieken met elkaar te koppelen en daarmee meer comfort, veiligheid, efficiëntie en rendement te bieden.

Een aanpassing van de bestaande installatie, een kleine verbouwing of nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, Evertse Elektro is er om bij u de juiste installatie aan te leggen. Onze kennis, expertise en het meedenken van onze mensen zorgen er voor dat integratie van de verschillende disciplines op de juiste manier gebeurt.

Wij zijn graag uw partner voor de aanleg van uw elektrotechnische installaties. In een bouwteam kunnen wij onze systemen ook in andere disciplines integreren. Samen moet je het doen en dan bent u de winnaar. U weet wat u wilt, wij weten wat er mogelijk is en uiteindelijk is er dan de installatie die perfect aan uw woongenot voldoet of bij uw bedrijf past.

Bedrijfsinfo Thuis Kantoor Industrie Contact

This site is best viewed at resolution 1024 x768 with Internet Explorer 6.0 / 7.0